Reuniune transnaţională - Portugalia, 18-22 octombrie 2017

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
sigla  CME                         logo erasmus plus

       În perioada 18-22 octombrie 2017 a avut loc reuniunea transnaţională găzduită de Instituto Profissional da Bairrada, Oliveira do Bairro, Portugalia. Delegaţia Colegiului “Mihai Eminescu” Bacău a fost compusă din coordonatorul de proiect, dir.adj.prof. Andrioaie Ana-Maria, şi prof. Trofin Gabriela.

            Agenda de lucru a reuniunii a cuprins:  întalnire cu directorul şi vizitarea şcolii, vizitarea primăriei şi primirea oficială din partea primarului, prezentarea participanţilor la reuniune, prezentarea şcolilor partenere, a zonelor geografice şi a interesului populaţiei din zona respectivă faţă de piaţa muncii (10 minute/şcoală), realizarea unui chestionar comun la nivel de parteneriat pentru a se analiza piaţa muncii, un atelier de lucru pe tema T.I.C. (Wordpress şi PBWorks), precum şi stabilirea formatului cărţii electronice. Această carte electronică pe tema predării antreprenoriatului în şcoli urmează să fie unul dintre produsele finale ale parteneriatului. De asemenea, s-au centralizat toate propunerile pentru sigla proiectului. Sigla oficială a parteneriatului poate fi votată pe reţeaua Instagram, la ID-ul imagination @work, până pe data de 17 noiembrie.

            În urma tragerii la sorţi, Colegiul „Mihai  Eminescu”,  Bacău urmează să realizeze  o mini-companie în echipă transnaţională cu  elevii şcolii Zespol Szkol nr2 w Rybniku - Gimnazjum Dwujezyczne nr18 din Rybnik, Polonia în vederea participării la concursul de mini-companii care va avea loc la reuniunea finală a proiectului.

 

Parteneriat strategic KA219 “Entrepreneurship: Imagination at Work”

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd