Search

Login

Activitatea transnaţională de învăţare, predare şi formare - Glenamaddy Community School, Irlanda

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

          În perioada, 27 februarie – 5 martie 2018, s-a desfăşurat activitatea transnaţională de învăţare, predare şi formare care a fost găzduită de Glenamaddy Community School din Glenamaddy, Irlanda. Delegaţia Colegiului Mihai Eminescu” Bacău a fost compusă din coordonatorul de proiect, dir.adj.prof. Andrioaie Ana-Maria,  ing. Filioreanu Cristian şi elevul Pâslaru George din clasa a XI-a E.

            Agenda de lucru a cuprins:  întâlnire cu directorul şi vizitarea şcolii, întâlnire cu domnul Gary Lowe, reprezentant al Departamentului pentru Afaceri din Galway, precum şi un  program artistic de cântece şi dansuri irlandeze.

Delegaţia Colegiului Mihai Eminescu” Bacău a avut o misiune complexă care a constat în:

- prezentarea unui fişierul PPT care conţine interpretarea celor 12 chestionare aplicate de către elevi asupra pieţei de muncă locale, acest fişier PPT fiind expus de către elevul Pâslaru George.

- prezentarea atelierului de lucru cu titlul “Ethics in the Workplace” de către coordonatorul de proiect, dir.adj.prof. Andrioaie Ana-Maria, şi de către elevul Pâslaru George. Acest atelier de lucru, conţinând mini-filmul cu titlul “Caught in the Act”, a fost realizat de către cei 10 elevi care implementează proiectul la nivelul Colegiului Mihai Eminescu” Bacău.

- prezentarea celui de-al doilea atelier de lucru cu titlul “Copyright and Trademarks” de către ing.  Filioreanu Cristian.

            În vederea înfiinţării mini-companiilor, şcoala gazdă, Glenamaddy Community School, a organizat sesiunea de brainstorming cu titlul “Idea Generation”. Odată ce s-a ajuns la un consens în privinţa profilului mini-companiilor, şcoala gazdă a pus la dispoziţia participanţilor modele de documente de înregistrare a unei companii precum şi un model de plan de afaceri, completate în cadrul companiilor deja formate. De asemenea, Glenamaddy Community School a facilitat elevilor lucrul în laboratorul de informatică pentru a simula ţinerea contabilităţii în programul Excel.

            Certificatele de participare la activitatea transnaţională de învăţare, predare şi formare au fost înmânate de către domnul Michael Fitzmaurice, absolvent al şcolii şi, în prezent, deputat în Parlamentul Republicii Irlanda.

 

Our website is protected by DMC Firewall!