Search

Login

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

   La Colegiul ,,Mihai Eminescu“ Bacău, ziua de 5 octombrie 2017 – Ziua Internaţională a Educaţiei – a însemnat un moment aparte, cu un invitat pe măsură. Colaboratoare de tradiţie a şcolii noastre, doamna Simona Muscă, trainer profesionist membru al John Maxwell Team, a lansat o incitantă întrebare în cadrul activităţii ,,Ce înseamnă să mă educ?“

   Cu acest prilej, mai multe clase au fost invitate să răspundă într-o manieră interactivă: a IX-a B, a IX-a C, a X-a B, a XI-a C, a XI-a E, a XI-a F şi a XII-a E.  Activitatea a fost marcată de patru secvenţe distincte, corespunzătoare celor patru workshop-uri pe tema educaţiei, dezvoltării personale şi prevenirii eşecului şcolar, menite să îi edifice pe cei aproximativ 200 de elevi, prezenţi în total, la acest demers educativ.

Profesorii coordonatori, Hulea Constantina, Andrioaie Ana-Maria şi Lungu Diana, au fost susţinuţi de colegii lor, pentru a garanta reuşita acestei zile. 

        Prof. Petrea Paula

 

   Fiecare coleg a pregătit câte o activitate specială pentru elevii colegiului: dezbateri, ateliere de creaţie, prezentări, videoproiecţii/ film, joc, sport.

O activitate specială a zilei a fost susţinută de Coach, Teacher & Speaker  Simona Muscă - un formator implicat cum rar mai întâlneşti. Să vrei şi parcă tot nu poţi să îi spui nu. Adună de fiecare dată mulţi tineri în jurul ei atunci când vine în colegiul nostru. Un om care te învaţă că: ” TU poţi să oferi mult dacă vrei!”. Săptămîna viitoare, vineri, 13 octombrie 2017, o vom avea din nou printre eminescieni cu ocazia Săptămînii Tinerilor la The John Maxwell Team.

Director prof. Hulea Constantina

 

DSCN0052

DMC Firewall is a Joomla Security extension!