Search

Login

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Maratonul pentru Educație Antreprenorială a fost organizat în prima sa ediție de către CONAF. Au participat peste zece județe la marea finală din 12 iunie care a avut loc la București. Colegiul "Mihai Eminescu" Bacău, a fost reprezentat de echipa GROVE, avându-i ca membrii pe elevii claselor a XI-a C, D, E: ROCA PETRONEL, ȘERBAN NORBERT, CIOSU TEODORA, RACHIERU ALEXIA. Aceștia au participat și la etapa județeană, în data de 5 iunie, unde au obținut locul I.
Îi felicităm pe participanți pentru această reușită!

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

ALĂTURI DE ELEVII NOȘTRI!!!

      După ce am depășit șocul generat de vestea că elevii din lotul reprezentativ al județului Bacău pentru Olimpiada națională de biologie și doamna profesoară care îi însoțea spre Oradea (locul desfășurării olimpiadei) au avut ieri, 20 aprilie, un accident auto, toți fiind spitalizați, majoritatea operați în urma rănilor suferite, le adresăm mulțumiri cadrelor medicale din Cluj și Târgu-Mureș pentru eforturile și resursele implicate pentru a veni în sprijinul elevilor răniți.
   Copiilor le dorim însănătoșire grabnică și putere să depășescă acest nedorit eveniment. Însă, mai mult, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, de solidaritate... De aceea, inițiem o campanie de donare de sânge și vă rugăm să acceptați a face un gest necesar în astfel de situații, alături de noi, cei din Inspectoratul Școlar Județean Bacău. Chiar dacă elevii noștri, la un moment dat, nu vor mai avea nevoie de transfuzii, puteți face acest lucru pentru orice alt copil sau adult ce trece prin asemenea clipe. Astfel, mâine, dar și în zilele următoare, puteți să vă prezentați la Centrul de transfuzii Bacău pentru a împlini acest gest de solidaritate.
MULȚUMIM!!!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd